Vil du være med å støtte Norges største motocross-arrangement?

Gultvedt Grand Prix 2018

Lørdag 8. september 2018 arrangeres Gultvedt Grand Prix for tolvte året på rad. Gultvedt Grand Prix har med årene utviklet seg til et meget unikt arrangement i norsk motorsportssammenheng.

I svært landlige omgivelser på Gultvedt Gård i Ås deltar nærmere 400 førere på en for anledningen spesialbygd bane på jordene. Vanligvis er det korn og poteter på jordene, men så snart innhøstingen er ferdig, gjøres arealene om til crossbane.

Hvert år deltar i nærmere 400 førere, fra 5 til 65 år. Til sammen er enn 2-3000 personer innom Gultvedt Gård denne tradisjonsrike lørdagen.

Å gjennomføre et slikt arrangement er helt umulig uten støtte fra sponsorer. Sponsormidler gjør at NMK Follo kan finansiere premier, banemateriell, programblad, legevakt etc. NMK Follo mottar ingen støtte fra kommune eller stat. Vi er derfor helt og holdent prisgitt dugnadsinnsats fra medlemmer og pengestøtte fra det private næringsliv for å få til dette arrangementet.

Nedenfor finner dere et par linker som dokumenterer gjennomføringen av tidligere konkurranser:

GGP 2014 Video og bilder hos Østlandets Blad

Tilbakemeldingene fra deltakerne er utelukkende positive. Særlig får vi god respons at dette er et arrangementet for både bredde og elite, og at det er et arrangement preget av godt humør.

Styret i NMK Follo har i samråd med grunneier besluttet at vi skal arrangere Gultvedt Grand Prix også i år. Datoen er satt til lørdag 2. september.

Vi satser på å løfte arrangementet enda noen hakk, samtidig som vi skal ta vare på den gode atmosfæren som arrangementet er kjent for.

Hva kan vi tilby våre sponsorer?

NMK Follo har en egen markedsavdeling med dyp og lang forståelse i markedsføringsfaget med en profesjonell tilnærming av sponsorer og håndtering av disse. Alle sponsorer av arrangementet blir tatt meget godt vare på og NMK Follo er opptatt av at sponsorer føler og ser at det å være med på laget øker salget på bunnlinjen.

I første rekke tilbyr vi synlighet for ditt firma for deltakere og tilskuere. Ditt selskap blir dessuten profilert på t-skjorter, programblad og på plakater. I tillegg kan vi tilby våre sponsorer stand på området og eventuelt også andre former for profilering. Vi vil også jobbe med å synliggjøre arrangementet, og dermed også våre sponsorer, i filmer, nyhetsinnslag etc. Videre kan vi tilby et visst antall gratisbilletter og gratis mat.

Vi håper dere vil støtte vårt arrangement!

Med vennlig hilsen
for styret i NMK Follo

Scott Smith, leder, Martin Haglev, styremedlem og
Bård Gultvedt, styremedlem

SPONSORANSVARLIG:

Martin Haglev
Mobil: 950 21 627
Mail

Bård Gultvedt

Mobil: 913 35 104
Mail

PLAKAT GGP 2017

SLIK VAR 2017 T-SKJORTEN