Andreas Gultvedt

Andreas, du har vært skadet en periode, hva skjedde? 

Traff en stein i bunn av et spor, 4.gir stram wire. Ble kastet av sykkelen, landet på venstre bein og rev over 2 bånd i kneet.

 

Når regner du med å være i gang igjen?

Innen 3 uker håper jeg å være på sykklen.

 

Hva er planene for kjøring i år? Blir du å se i konkurranser?

Planen er å kjøre noen løp hvis jeg føler at jeg kommer meg i form og kjøring går som den skal.

 

 

Kan du fortelle oss litt om hvordan du liker å trene og kanskje anbefale yngre kjørere å trene?

Når jeg kjører liker jeg alltid å ha arbeidsoppgaver. Gjerne kombinere tampotrening samtidig som jeg jobber med teknikken. Prøver alltid å kjøre mest mulig på kortestmulig tid så man ikke driver med cross mer en man må, så man ikke blir så fort lei. Vil anbefale alle å jobbe med å kjøre fortestmulig så ofte som mulig. Det er det å kjøre fort som er vanskelig å lære seg.

 

 

Hvilke baner liker du best å kjøre og hvor ofte kjører du?

Liker å holde meg på lokale baner å holde reisetiden nede. Re i Vestfold er nok noe av det beste vi har av baner i Norge, alle burde prøve den en gang. Når jeg er i form prøver jeg å være på sykkelen 3-4 ganger i uken.

 

Hvordan sykkel kjører du og hvorfor?

For øyeblikket har jeg en KTM 250SX-f, kjører KTM fordi den passer meg godt og fordi jeg alltid får god hjelp av Stian hos Star Motor.

 

Du har jo blitt fulltids trener og super helt for de yngste medlemmene i klubben. Hvordan synes du den jobben er?

Det er alltid gøy å se at det blir flere og flere som kjører cross og at man i tillegg kan dele noen av de erfaringene man har fått.

 

Gror det bra på rekrutt nivå?

Ja det har ihvertfall aldri hvert så bra i NMK Follo som nå.

 

Hva er det viktigste for deg med mx kjøringen?

Det er kombinasjon av flere ting. For det første er det en av de tingene jeg kan best og det er allitd gøy å gjøre ting man kan, også har det vært en fast del av livet mitt siden jeg var 6-7 år. Men kanskje det viktigste er den gode følelsen man får når man kjører cross.